Mexické dušené kuřecí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 386 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 261 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 128 mg
 - Draslík 855.4 mg
 - Vláknina 7822.5 mg
 - Vitamín A 7822.5 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a česnek nakrájíme na jemno. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Na oleji opečeme bílou cibuli - opékáme ji tak 5 minut. Na poslední minutu přidáme i česnek. Přidáme i cukr, tabasco a konzervovaná rajčata (nakrájená). Do pánve vložíme taktéž kuřecí prsa, trošku podlijeme a dusíme 20 minut.
 - 
                                3
Poté dáme kuřecí prsa stranou a natrháme je dvěma vidličkami. Poté vrátíme zase do omáčky.
 - 
                                4
Posypeme to červenou cibulí a podáváme s tortilami - můžeme do nich směs zabalit, nebo tortillu ke směsi jen tak přikusovat.