Celerový karbanátek s kuřecím masem II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 101 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 888 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 76.4 mg
 - Draslík 101.5 mg
 - Vláknina 1441.2 mg
 - Vitamín A 1441.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
 - 
                                2
Společně s celerem umeleme kuřecí maso z prsou, přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, vejce a umícháme směs. Z těsta vytvarujeme karbanátky, které potřeme směsí oleje a sladké papriky a pečeme v konvektomatu.