Izraelská plněná rajčata
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 1320 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 713.4 mg
 - Vláknina 25551 mg
 - Vitamín A 25551 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.6 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu opatrně vydlabeme tak, aby pod slupkou zůstal alespoň 1 cm dužiny.
 - 
                                2
Avokáda oloupeme, vypeckujeme a umixujeme spolu s česnekem, citronovou šťávou, olivovým olejem, nasekanou petrželkou, nasekaným koriandrem a špetkou soli. Nakonec do nádivky vmícháme rajčatovou dužinu.
 - 
                                3
Nádivkou naplníme připravená rajčata, navrch zapíchneme olivy a před podáváním uložíme na 1 hodinu do chladničky.
 - 
                                4
Podáváme na omytých salátových listech.