Gazpacho s uzeným pstruhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 745 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 75 g
 - Sodík 74 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0.2 mg
 - Draslík 721.1 mg
 - Vláknina 7412.3 mg
 - Vitamín A 7412.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 88.8 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata omyjeme a rozkrojíme na čtvrtinky. V mixéru rozmixujeme, přilijeme víno, přidáme česnek a postupně, za stálého šlehání vléváme olivový olej. Přecedíme přes jemné síto a na cca 15 minut vložíme do lednice.
 - 
                                2
Z cukety odkrojíme 4 tenké plátky. Zbylou cuketu a papriky pokrájíme na drobné kostičky. Vychlazenou polévku rozdělíme do misek. Plátky cukety stočíme do ruličky, naplníme pokrájenou zeleninou a vložíme do polévky. Doplníme kouskem uzeného pstruha a ihned podáváme.