Filety z parmice s pomerančovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 266 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 79.5 mg
 - Draslík 838.3 mg
 - Vláknina 1400 mg
 - Vitamín A 1400 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.7 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, fenykl očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. V rendlíku rozehřejeme olej, přisypeme šalotku, fenykl, orestujeme, přilijeme oba vývary, pomerančovou šťávu a necháme vyvařit o polovinu. Osolíme a opepříme podle chuti, rozmixujeme, přilijeme víno, přidáme máslo a odstavíme.
 - 
                                2
Filety z parmice osolíme, opepříme a osmažíme v pánvi na sezamovém oleji z obou stran dozlatova.
 - 
                                3
Rybu upravíme na talíře a pokapeme omáčkou.