Polévka z řapíkatého celeru II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 103 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 13 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 391 mg
 - Vláknina 1252 mg
 - Vitamín A 1252 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Batáty nakrájíme, zalijeme 500 ml vody nebo vývaru a 5 minut povaříme.
 - 
                                2
Přidáme celer, šalotku a česnek a vaříme dalších 5 minut.
 - 
                                3
Přidáme hrášek a 3 minuty vaříme.
 - 
                                4
Přidáme petrželku a rozmixujeme.
 - 
                                5
Osolíme, opepříme, přidáme olej.
 - 
                                6
Podáváme.