Okurková, bazalková a limetková šťáva
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 1 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1025.5 mg
- Vláknina 16800 mg
- Vitamín A 16800 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Okurku nakrájíme na větší kusy,L limetku zbavíme kůry a semínek. Jablko nakrájíme na čtvrtiny. 
- 
                                2Všechny ingredience odšťavníme podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        