Frgál s makovou náplní
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 230 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 3 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 61.7 mg
- Draslík 23.3 mg
- Vláknina 2283.3 mg
- Vitamín A 2283.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ve vlažné vodě rozmícháme droždí, cukr a 1 lžíci hladké mouky. Necháme asi 20 minut kynout kvásek. 
- 
                                2Potom přidáme změklé máslo, zbylou mouku, špetku soli a žloutek. Vypracujeme těsto, které necháme kynout 30 minut na teplém místě. 
- 
                                3Vykynuté těsto propracujeme a rozválíme na velikost dna remosky. 
- 
                                4Remosku vymažeme olejem a vyložíme připraveným těstem. Těsto potřeme náplní a posypeme drobenkou. Necháme chvíli kynout a potom upečeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                         
                            