Japonská rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 350 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 81.8 mg
 - Draslík 26.6 mg
 - Vláknina 2070 mg
 - Vitamín A 2070 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži uvaříme a necháme vychladnout. Rozpálíme wok s olejem. Do horkého oleje nasypeme rýži, potom ji na mírném plameni za stálého míchání smažíme asi 10 minut.
 - 
                                2
Rozšleháme vejce a zvolna je přiléváme k rýži. Dále je smažíme, dokud nejsou hotová a dobře promíchaná s rýží. Podáváme jako přílohu.