Křupavé kuře kung po
Suroviny
- 400 g Kuřecí prsa
 - 125 g Kešu oříšky pražené
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
 - 1 kávová lžička Mouka kukuřičná
 - 1 kávová lžička Olej sezamový
 - 1 kávová lžička Víno rýžové čínské
 - 1 ks Vaječný bílek slepičí
 - 4 ks Chilli paprička
 - 1 ks Cibulka jarní
 - 1 ks Paprika zelená
 - 1 polévková lžíce Voda pitná
 - 4 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 2 polévková lžíce Fazolová omáčka žlutá
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 232 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 64 mg
 - Draslík 472.1 mg
 - Vláknina 1326 mg
 - Vitamín A 1326 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.5 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme sůl, vaječný bílek a pastu z kukuřičné mouky a trošky vody.
 - 
                                2
Pakriku nakrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Rozehřejeme ve woku olej, přidáme kuřecí maso a 2 minuty zprudka smažíme. Vyndáme a udržujeme teplé. Do woku přidáme pokrájenou jarní cibulku, chilli papričky, zázvor a nakrájenou zelenou papriku. Smažíme minutu, přidáme kuřecí maso, žlutou fazolovou omáčku a víno. Promícháme a krátce dusíme. Přidáme opražené kešu oříšky a sezamový olej.
 - 
                                4
Podáváme teplé.