Jednohubky z tresky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 479 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 410 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 168.9 mg
 - Draslík 638.2 mg
 - Vláknina 12045 mg
 - Vitamín A 12045 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.6 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži připravíme dle návodu na obalu. Rybu opláchneme, potřeme solí a pepřem a naložíme do citronové šťávy.
 - 
                                2
Wok pánev rozpálíme a nalijeme do ní 40 ml oleje. Za stálého míchání cca 4 minuty opékáme zeleninu. Přidáme rýži, nasekanou pažitku, opékáme 1 minutu, a poté dáme stranou.
 - 
                                3
Rybu obalíme v klasickém trojobalu. Wok pánev znovu rozpálíme a naplníme olejem. Následně rybu 2-3 minuty smažíme v pánvi. Po vyndání osušíme ubrouskem od přebytečného oleje a podáváme s již hotovou zeleninovou přílohou.