Salát s červenou řepou a pomeranči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 282 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 782 mg
 - Vláknina 17516.2 mg
 - Vitamín A 17516.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 112.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dle návodu uvaříme rýži, necháme okapat a dáme stranou vychladit. Odkrojíme horní a spodní části pomerančů, odstraníme kůru. Nad miskou zachytíme odříznuté jednotlivé dílky šťávy a dáme do zvláštní misky. Misku se šťávou přikryjeme a dáme vychladit.
 - 
                                2
Na kostičky nakrájíme červenou řepu, smícháme s pomerančovými dílky, přikryjeme a dáme vychladit.
 - 
                                3
Do vlažné rýže vmícháme pomerančovou šťávu, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Čekankovými listy obložíme čtyři talíře, přendáme porce rýže a navrch červenou řepu a pomerančové dílky.