Hrozinkové bagetky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 71 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 296 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 193.1 mg
 - Vláknina 7402.5 mg
 - Vitamín A 7402.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nalijeme vodu, přidáme cukr, sůl, hrozinky a oba druhy mouky. Vmícháme sušené droždí a vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout.
 - 
                                2
Z těsta vytvoříme bagetky, obalíme v žitné mouce (20g) a rozložíme na plech, necháme ještě 30 minut kynout. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut na 20 stupňů.