Roštěnec na rožni
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 602 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 35 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 72 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 275 mg
- Draslík 2.1 mg
- Vláknina 55.8 mg
- Vitamín A 55.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z omytého roštěnce odstraníme tuk a blány. 
- 
                                2Do masa vetřeme sůl, pepř a ještě na povrchu mírně osolíme. Roštěnec napíchneme na rožeň a zvolna propékáme. 
- 
                                3Upečené maso nakrájíme na tenké plátky. 
- 
                                4Podáváme s nastrouhaným křenem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        