Nádivka do mexických tortil
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 222 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 842 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 46.5 mg
 - Draslík 475.2 mg
 - Vláknina 3694.8 mg
 - Vitamín A 3694.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, červenou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na nudličky, rajčata na kostičky, nakládanou kukuřici scedíme.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme mleté hovězí maso a podusíme, dokud se vlastní šťáva neodpaří. Osolíme, opepříme a orestujeme. Vařečkou maso rozdrobíme. Nyní přidáme cibuli s česnekem a osmahneme. Přisypeme papriku, rajčata, kukuřici, přidáme rajčatový protlak, zakápneme tabascem, ochutíme chilli kořením a podusíme přibližně 8 až 10 minut.