Zelný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 136 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 56 mg
 - Vláknina 3514.4 mg
 - Vitamín A 3514.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.1 mg
 - Vitamín E 4.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelí nakrouháme najemno, mrkev nastrouháme nahrubo, papriku nakrájíme na drobné kostky, menší cibuli nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
V salátové míse promícháme olej, ocet, cukr, sůl a pepř. Přidáme nakrouhané zelí, cibuli, mrkev a papriku. Dobře promícháme, přikryjeme a necháme stát v chladu nejméně 1 hodinu.