Zelný salát pikantní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 184 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 1723 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 5.6 mg
 - Draslík 355.1 mg
 - Vláknina 10240 mg
 - Vitamín A 10240 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 77.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na čtverečky. Krátce je spaříme vařící vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Potom zelí osolíme a necháme prochladnout. Přidáme ocet, olej, cukr a na malé kousky nakrájenou papriku. Vše promícháme a necháme odležet v chladu.
 - 
                                3
Zelný salát podáváme vychlazený.