Parmice červená po sardinsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 188 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 130 mg
 - Draslík 1413.1 mg
 - Vláknina 7745.5 mg
 - Vitamín A 7745.5 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 69.3 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky dáme sultánky, přelijeme je červeným vínem a necháme stát 10 minut.
 - 
                                2
Rozehřejeme ve woku olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli, přidáme cuketu pokrájenou na tyčinky a smažíme další 3 minuty.
 - 
                                3
Z pomeranče oloupeme škrabkou na brambory dlouhé tenké proužky kůry. Oba pomeranče pak oloupeme a rozebereme na dílky.
 - 
                                4
Do woku přidáme proužky pomerančové kůry, červené víno, rybí filety, sultánky a ančovičky a vše povaříme 10 minut.
 - 
                                5
Nakonec vmícháme oregano, koriandr, dílky pomeranče, krátce prohřejeme a odstavíme z plamene. Necháme obsah pánve zchladnout. Směs přemístíme do mísy, zakryjeme a necháme v lednici 2 hodiny chladit, aby se chutě spojily.
 - 
                                6
Podáváme vychlazené.