Úhoř na kmíně

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 600 g Úhoř říční
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 422 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 114 mg
  • Draslík 43.5 mg
  • Vláknina 477.5 mg
  • Vitamín A 477.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Úhoře stáhneme z kůže a urovnáme na pekáček. Osolíme, okmínujeme, pokapeme citronovou šťávou a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka.

  • 2

    Upečeného úhoře posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu