Bramboráky z jáhel
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 206 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 247 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 318.1 mg
 - Vláknina 6163 mg
 - Vitamín A 6163 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.6 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené brambory nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli jemně nakrájíme, česnek utřeme se špetkou soli, uvaříme z jáhel kaši, kterou necháme vychladnout.
 - 
                                2
V míse smícháme brambory, cibuli, jáhlovou kaši, česnek, majoránku, špetku soli a na vymazaném pekáči tvoříme placičky, které upečeme v předehřáté troubě dozlatova.