Bramborová polévka s rajčaty
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 9 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 12.3 mg
- Draslík 612.9 mg
- Vláknina 7516.3 mg
- Vitamín A 7516.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné a nadrobno nakrájené brambory vložíme do vroucí osolené vody. 
- 
                                2Přidáme mléko, jíšku ze sádla a mouky, oloupaná a nakrájená rajčata, rajčatový protlak, mletý pepř a vše uvaříme doměkka. Podáváme s nakrájenou zelenou petrželovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        