Krevetové tapas
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 111 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 6 g
- Sodík 244 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 65.6 mg
- Draslík 121.3 mg
- Vláknina 4106.3 mg
- Vitamín A 4106.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vyloupané krevety dáme do mísy a pokapeme je šťávou z jednoho citrónu. Menší červenou papriku rozkrojíme a odstraníme jadérka. Cibuli a česnek oloupeme, spolu s paprikou nasekáme nadrobno, přidáme do misky ke krevetám. 
- 
                                2Zalijeme olejem, osolíme, opepříme, všechny suroviny důkladně promícháme a dáme na hodinu do lednice odležet. 
- 
                                3Před podáváním krevety několik minut prohřejeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        