Fazolky s rajčaty
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 131 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 5 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 753.8 mg
- Vláknina 14237.5 mg
- Vitamín A 14237.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.6 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na másle. Přidáme očištěné, šikmo nakrájené fazolky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. 
- 
                                2Potom přidáme oloupaná rajčata zbavená semen, stroužek česneku a vše dodusíme. 
- 
                                3Když je zelenina měkká, vyjmeme stroužek česneku, odstavíme z ohně a přidáme nasekanou petrželovou nať. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        