Drůbeží guláš
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 682 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 46 g
- Sodík 301 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 199.5 mg
- Draslík 938.8 mg
- Vláknina 9195 mg
- Vitamín A 9195 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 63.6 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté porce kuřete nakrájíme na kousky, osolíme a opečeme na másle. Zaprášíme moukou, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vývarem a dusíme. 
- 
                                2K měkkému masu přidáme jemně nakrájenou, spařenou cibuli, oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata a citronovou šťávu a kůru. Necháme povařit. 
- 
                                3Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        