Zeleninová polévka s Tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 90 g
 - Sodík 94 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 1 mg
 - Draslík 501.9 mg
 - Vláknina 13157.5 mg
 - Vitamín A 13157.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 69 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupeme mrkev, celer a petržel, nakrájíme na kostičky, uvaříme v litru vody do měkka. Chvíli před koncem varu přidáme omytý, na kolečka pokrájený pórek a oloupanou, na nudličky rozkrájenou kedlubnu. Povaříme asi 5 minut.
 - 
                                2
Tofu krájíme na kostičky, osmahneme na másle a přidáme do polévky. Nakonec podle chuti přilijeme sójovou omáčku.