Provensálský venkovský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 150 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 355.5 mg
 - Vláknina 3234.8 mg
 - Vitamín A 3234.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na srpečky, okurky na kostičky a filety z ančoviček na nudličky. Suroviny smícháme, zakapeme octem a panenským olivovým olejem, osolíme a opepříme. Můžeme ještě posypat posekanou pažitkou.
 - 
                                2
Salát podáváme dobře vychlazený.