Salát z brambor a tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 264 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 46.3 mg
 - Draslík 1077.1 mg
 - Vláknina 7189.8 mg
 - Vitamín A 7189.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Pak rozkrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Rybu necháme povařit 10 minut v osolené vodě, poté nakrájíme na drobnější kousky.
 - 
                                3
Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Celer dobře omyjeme a nakrájíme na kolečka.
 - 
                                4
Všechny suroviny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Vmícháme majonézu a citronovou šťávu, necháme vychladit.