Rajčata plněná ricottou a fetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 2216 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 16.3 mg
 - Draslík 292.8 mg
 - Vláknina 17272.9 mg
 - Vitamín A 17272.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 180C.
 - 
                                2
Z rajčat seřízneme vršky, šťávu a dužinu vydlabeme lžičkou a vložíme do misky. Smícháme s rozdrobenou fetou, ricottou, nasekaným piniovými oříšky, nasekanými olivami, nasekaným oreganem, strouhankou a pepřem.
 - 
                                3
Směsí naplníme vydlabaná rajčata a zakryjeme zpět seříznutými vršky. V zapékací míse necháme 20-25min zapéct.
 - 
                                4
Hotová rajčata dozdobíme olivami a lístky oregana a ihned podáváme.