Kapr s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 104.6 mg
 - Draslík 667.3 mg
 - Vláknina 2405 mg
 - Vitamín A 2405 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.8 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce kapra osolíme, lehce obalíme v mouce a zprudka opečeme po obou stranách na oleji.
 - 
                                2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek, rajčata a nasekanou petrželku. Na 2-3 minuty dáme na prudký oheň.
 - 
                                3
Na talíři obkládáme každou porci čerstvou zeleninou.