Zelené rajčatové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 26 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 21 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 106 mg
 - Vláknina 1268.5 mg
 - Vitamín A 1268.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a rozkrojíme na 4 části. Na pánvi bez oleje orestujeme buráky. Do pánve nalijeme olej a necháme na něm smažit listy kari, zelené chilli, česnek a hořčici po dobu 2 minut. Na pánev následně umístíme i rajčata, přidáme špetku soli a necháme smažit okolo 4 minut.
 - 
                                2
Směs následně vyklopíme do mísy a odložíme bokem, dokud nevychladne. Když je směs vychladlá, rozmixujeme s tamarindovou šťávou a můžeme podávat.