Hroznové čatní s řeřichou
Suroviny
- 250 ml Rajčatová šťáva
- 1 kávová lžička Hořčice
- 1 kávová lžička Cukr krupice
- 1 ks Cibule
- 1 hrst Hroznové víno
- 1 špetka Skořice mletá
- 1 špetka Kmín mletý
- 1 polévková lžíce Olej olivový
- 1 polévková lžíce Řeřicha
- 1 polévková lžíce Máta
- 2 polévková lžíce Omáčka Teriyaki
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 116 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 4 g
- Sodík 437 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 434.6 mg
- Vláknina 3385.4 mg
- Vitamín A 3385.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve očistíme zeleninu a ovoce. 
- 
                                2Cibuli, mátu i řeřichu na jemno posekáme, hroznové víno rpzkrájíme na půlky. 
- 
                                3Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme kmín, skořici, šťávu, terijaki, cukr a hroznové víno s hořčicí. Vaříme zhruba 8 až 10 minut. 
- 
                                4Když čatní vychladne, vmícháme do něj řeřichu a mátu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        