Hořčičná marináda na vepřové maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 158 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 192.3 mg
 - Vláknina 5990 mg
 - Vitamín A 5990 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oba druhy hořčice, pivo, med a nadrcený pepř promícháme.
 - 
                                2
Do marinády nakládáme různé druhy vepřového masa asi 4-6 hodin před grilováním.