Zeleninová marináda na maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 87 g
 - Sodík 23 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 276.7 mg
 - Vláknina 7376.5 mg
 - Vitamín A 7376.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli, mrkev a petržel rozemeleme, smícháme s nasekanou petrželkou a všemi ostatními ingrediencemi, v malém množství vody povaříme. Necháme vychladnout, marinádou přelijeme maso a necháme 2 - 3 hodiny odležet na chladném místě. Mezitím maso několikrát obrátíme.