Bylinková makrela v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 631 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 243 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 190 mg
 - Draslík 385.1 mg
 - Vláknina 4586.5 mg
 - Vitamín A 4586.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Makrely nakrájíme na plátky. Osolíme je a opepříme. Na list alobalu vždy vložíme 1 plátek ryby. Zahřejeme si gril.
 - 
                                2
Všechny bylinky, kopr, petržel, kerblík a bazalku nasekáme najemno. Vložíme je do misky, kam vlijeme rozpuštěné máslo a šťávu vymačkanou z 1 citronu. Přidáme očištěnou a nadrobno nasekanou feferonku a oloupaný a nasekaný česnek. Promícháme a směsí natřeme plátky ryby. Alobal uzavřeme a grilujeme 12 minut.