Vínová remuláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 284 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 18.3 mg
 - Draslík 1441.1 mg
 - Vláknina 8943.7 mg
 - Vitamín A 8943.7 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.1 mg
 - Vitamín E 4.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pažitku a kerblík omyjeme, drobně pokrájíme a dáme do mísy. Omyjeme čerstvou kapii a malou chilli papričku. Papriky rozkrojíme a zbavíme semínek. Chilli posekáme najemno, kapii pokrájíme na drobné kostičky. Přidáme sterilované malé cibulky, které jsme slili z nálevu a pokrájeli nadrobno. Doložíme majonézu, smetanu, bílé víno, sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme a před podáváním necháme vychladit.