Panenské ražniči

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřová panenka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 2 ks Párky jemné
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 271 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 496 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 759.2 mg
  • Vláknina 2589.8 mg
  • Vitamín A 2589.8 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na menší kousky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Párky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a střídavě s kousky masa napichujeme na jehly. Ražniči potřeme olejem a grilujeme po všech stranách.

  • 3

    Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu