Salát z kysaného zelí s okurkou a jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 1133 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 306.5 mg
 - Vláknina 8629.8 mg
 - Vitamín A 8629.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.5 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kysané zelí překrájíme, očištěnou mrkev nastrouháme na jemné nudličky, okurku a cibuli nakrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
Připravenou zeleninu smícháme s cukrem, octem, olejem, solí a pepřem.