Zeleninový salát s květákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 79 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 153 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 172.1 mg
 - Vláknina 7322 mg
 - Vitamín A 7322 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.8 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechnu zeleninu očistíme. Kedlubnu se syrovou mrkví a celerem nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli a květák jemně nakrájíme. V míse zeleninu promícháme, zakapeme olejem a citronovou šťávou a osolíme. Podle chuti můžeme osladit umělým sladidlem. Pod fólií necháme v ledničce vychladit.