Celerový salát s ovocem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 225 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 585.5 mg
 - Vláknina 14962.5 mg
 - Vitamín A 14962.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 67.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaná a jádřinců zbavená jablka nakrájíme na kostičky, pečlivě oloupané pomeranče rozdělíme na měsíčky a pokrájíme, scezený a okapaný celer pokrájíme na menší kousky, ořechy nasekáme nahrubo. Všechno vsypeme do mísy, přidáme jemně nastrouhaný křen, promícháme, zakapeme citronem, osolíme a vmícháme cukr.