Carpaccio s roketou a Parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 221 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 7.4 mg
 - Draslík 73 mg
 - Vláknina 3639.9 mg
 - Vitamín A 3639.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce rozšleháme nasekaný česnek, olej, sůl, pepř a citronovou šťávu vymačkanou z 1 1/2 citronu. Zálivku necháme 10-15 minut odležet.
 - 
                                2
Omytou a osušenou roketu zbavenou stonků rozložíme na plochou salátovou mísu. Doprostřed urovnáme tenké plátky hovězí kýty a potřeme je připravenou zálivkou. Ozdobíme hoblinkami parmezánu a ihned podáváme.