Kefírová polévka s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 172 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 137.7 mg
 - Vláknina 2052 mg
 - Vitamín A 2052 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvé (nebo kompotované) meruňky propasírujeme.
 - 
                                2
Připravené ovoce potom ušleháme s ledově vychlazeným kefírem.
 - 
                                3
Polévku ochutíme cukrem a citronovou šťávou.
 - 
                                4
Ihned podáváme.