Kaštany glazované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 376 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 279 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 18.1 mg
 - Draslík 855.1 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jedlé kaštany nařízneme na oblé straně a položíme na vlhký plech. Necháme je v troubě, až slupka praskne a dá se oloupat.
 - 
                                2
Cukr zkaramelizujeme na másle, přidáme kaštany s trochou vývaru a pod pokličkou je dusíme téměř doměkka. Dbáme, aby se voda zcela neodpařila.
 - 
                                3
Když kaštany změknou, necháme je zesklovatět tak, aby byly obaleny karamelem.