Ryba pečená na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 103 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 105 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 158.7 mg
 - Vláknina 2136.8 mg
 - Vitamín A 2136.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V talíři rozmícháme mouku se solí a pepřem. Do této směsi vložíme rybu kůži dospod a dobře na ni mouku přitlačíme.
 - 
                                2
V žáruvzdorném větším rendlíku nebo kastrole na rozpáleném oleji restujeme rybu kůži dolů. Po třech minutách rybu obrátíme, posypeme pepřem a solí, podlijeme vínem, přidáme na tenké plátky pokrájené cibulky, posekanou petrželovou nať a drobně nakrájený česnek. Troubu předehřejeme na 230°C, vložíme rendlík bez pokličky a pečeme pět minut. Maso je hotové, pokud se začne rozpadat.
 - 
                                3
Hotové maso podáváme přímo v rendlíku.