Netradiční fondue z hermelínu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 41 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 81.6 mg
 - Draslík 37.6 mg
 - Vláknina 1993 mg
 - Vitamín A 1993 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Párek, klobásu, mrkev, toustový chléb a surimi tyčinky pokrájíme na kostičky. Sýry rozbalíme a přendáme do zapékací mísy.
 - 
                                2
Pečeme při 180 °C 20 minut. Poté sýry z trouby vyjmeme a na povrchu rozkrojíme do kříže a cípky vytočíme nahoru. Zbývající suroviny dle libosti napichujeme na vidličku a namáčíme do rozpuštěného hermelínu.