Domácí suchary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 79 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 7.7 mg
 - Vláknina 4399.4 mg
 - Vitamín A 4399.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vlažnou vodu, olej, cukr, sůl, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyklopíme na pomoučený vál a jemně prohněteme. Rozdělíme jej na dva díly a vytvarujeme 2 veky, které necháme 25 minut kynout. Pak je upečeme v troubě při 180 stupních Celsia 30 minut. Po upečení ještě vlažné veky nakrájíme na 1 cm silné plátky a dopečeme je v troubě při 165 stupních Celsia 45 minut.