Rybí filé s citronem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 170 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 7 g
- Sodík 393 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 69 mg
- Draslík 4.1 mg
- Vláknina 26 mg
- Vitamín A 26 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
-
2
Vložíme do teflonové pánve vhodné do trouby, mírně podlijeme vodou a pečeme doměkka.
-
3
Na upečené filé naklademe kousky másla.
Komentáře k receptu
- Beata
- 19.03.2017 12:45:59
Příjemné jídlo, kde vynikne základní chuť potraviny. Do pekáčku se může použít papír na pečení, oproti receptu jsem nepřidávala vodu. Vůbec není třeba. Peče se na cca 185°C zhruba 12 -15 minut, záleží, jestli je to jen filé nebo slisované kostky. Doporučuji, vhodné i pro různé diety, bez másla i na redukční.
Odpovědět