Omáčka z pečených paprik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 69 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 681 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 135 mg
 - Vláknina 5917.5 mg
 - Vitamín A 5917.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 67.2 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriky a cibuli nakrájíme na kousky, posypeme tymiánem a pečeme 30 minut doměkka na lžíci oleje. Poté vmícháme pasatu a vše rozmixujeme.
 - 
                                2
Podle chuti osolíme a opepříme.