Baskické rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 201 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 14 mg
 - Draslík 386.2 mg
 - Vláknina 2809.8 mg
 - Vitamín A 2809.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 77 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmrazené filé nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Spolu s jemně nakrájenou cibulí je zprudka opečeme na oleji.
 - 
                                2
Omyté papriky podélně rozpůlíme, zbavíme semen a naplníme je rybím masem. Navrch položíme půlky oloupaných rajčat. Pod papriky dáme dvě lžíce oleje, kečup a bílé víno. Dusíme asi 20 minut.
 - 
                                3
Filé podáváme s chlebem.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                