Krevety s paprikami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 236 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 118.1 mg
 - Draslík 470.6 mg
 - Vláknina 15147 mg
 - Vitamín A 15147 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 90.1 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jarní cibulky seřízneme na obou koncích a nakrájíme nadrobno. Papriky rozpůlíme a nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
V předehřáté pánvi rozehřejeme arašídový olej. Přidáme jarní cibulky, česnek, zázvor a papriky a za stálého míchání opékáme 4 minuty.
 - 
                                3
Přidáme lusky hrášku a krevety a opékáme další 4 minuty, dokud krevety nezmění barvu. Nakonec přimícháme čínské rýžové víno, pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.