Restovaný biftek s brokolicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 492 kcal
 - Sacharidy 94 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 114 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 94 g
 - Cholesterol 52.5 mg
 - Draslík 1046.4 mg
 - Vláknina 12978.5 mg
 - Vitamín A 12978.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 135.7 mg
 - Vitamín E 7.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čínské nudle zalijeme vroucí vodou, 1 - 2 minuty necháme ve vodě nabobtnat a změknout, pak je scedíme a odložíme.
 - 
                                2
Připravíme restovací omáčku ze 125 ml sójové omáčky, 2 stroužků rozetřeného česneku, 2 lžic medu, lžíce sherry, čajové lžičky nastrouhaného čerstvého zázvoru, osolím, opepříme. Přivedeme k varu, za stálého míchání svaříme na 80 ml, pak necháme vychladnout.
 - 
                                3
K přípravě masa použijeme nejlépe wok pánev. Nejprve v ní rozehřejeme arašídový olej, poté vložíme tenké plátky hovězí svíčkové, nakrájenou cibuli a 4 - 5 minut restujeme. Poté přilijeme restovací a sójovou omáčku, vodu, nakrájenou červenou papriku, spařené (blanšírované) růžičky malé brokolice, kukuřičné klásky a restujeme dalších 4 - 5 minut, až bude zelenina měkká. Nakonec přidáme uvařené nudle, nasucho opražené oloupané mandle, promícháme a prohřejeme.